Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniaki 500 gramów
szparagi zielone 200 gramów
rzodkiewki 1 pęczek
łosoś wędzony 250 gramów
kiełki rzodkiewki 2 łyżek stołowych
majonez 1 sztuksok z
pomarańczy 1 sztuk
musztarda 2 łyżek stołowych
natka piertruszki według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Wyszorowane
ziemniaki ugotować w mundurkach. Wystudzone obrać i pokroić na cząstki. oczyszczone
szparagi ugotować w osolonej wodzie. Oczyszczone
rzodkiewki pociąć w ósemki.
Kiełki opłukać i osączyć.
Łososia pokroić w kosteczkę. Składniki przełożyć do salaterki. Przyprawić do smaku
sola oraz
pieprzem i wymieszać. Polać sosem przygotowanym z
majonezu,
musztardy i soku wyciśniętego z jednej
pomarańczy. Udekorować
natką.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: