ßßß Cookit - przepis na Sałatka z wędzonym pstrągiem

Sałatka z wędzonym pstrągiem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
ryż 1,5 szklanek
filet z pstraga wędzonego 300 gramów
seler naciowy 3 łodyga
cebula 1 sztuk
pestki dyni 1 łyżek stołowych
koperek 1 pęczek
jogurt naturalny 125 mililitrów
musztarda 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Rybę i oczyszczone łodygi selera pokroić na mniejsze kawałki. Oczyszczoną cebulę oraz koperek posiekać, a pestki dyni uprażyć na suchej patelni. Wszystkie składniki sałatki wymieszać z ugotowanym ryżem i polać jogurtem wymieszanym z musztardą, doprawionym pieprzem i solą. Sałatkę podawać schłodzoną.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z Ryb
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10851/Salatka-z-wedzonym-pstragiem