Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ryż 1,5 szklanekfilet z
pstraga wędzonego 300 gramów
seler naciowy 3 łodyga
cebula 1 sztuk
pestki dyni 1 łyżek stołowych
koperek 1 pęczek
jogurt naturalny 125 mililitrów
musztarda 1 łyżek deserowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Rybę i oczyszczone
łodygi selera pokroić na mniejsze kawałki. Oczyszczoną
cebulę oraz
koperek posiekać, a
pestki dyni uprażyć na suchej patelni. Wszystkie składniki sałatki wymieszać z ugotowanym
ryżem i polać
jogurtem wymieszanym z
musztardą, doprawionym
pieprzem i
solą.
Sałatkę podawać schłodzoną.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: