ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowątróbki drobiowe 400 gramówpieczarki 500 gramówcebula dymka 3 sztukpomidorki koktajlowe według uznaniaolej 1 łyżek stołowychśmietana 3 łyżek stołowychlistki szałwii według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone większe pieczarki pokroić na pół, a oczyszczone dymki pokroić razem ze szczypiorem. Kilka umytych, osuszonych pomidorków przekroić na pół. Oczyszczone z żył i błon wątróbki pokroić w kostkę, podsmażyć z cebula oraz pieczarkami na rozgrzanym oleju. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Dodać posiekane kilka listków szałwii, podlać śmietaną, wrzucić pomidory. Mieszając, doprawić solą oraz pieprzem i zagotować.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: