ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegojogurt naturalny 400 gramówogórek zielony 0,5 sztukczosnek 3 ząbkioliwa 1 łyżek stołowychkoperek 1 łyżek stołowychpieprz biały według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Obrany, utarty na grubej tarce ogórek odcisnąć z soku i wylać zbędną wodę. Wymieszać z jogurtem, utartym czosnkiem, oliwą i posiekanym koperkiem. Doprawić do smaku sola oraz pieprzem. Wstawić do lodówki na 60 minut.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaSosy i pastyKomentarze:Autor: weraData: 2011-06-27Lepiej smakuje z nie obranymDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: