ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegojogurt naturalny 30 mililitrówśmietana 200 gramówogórek zielony 1 sztukkoperek 1 pęczekczosnek 3 ząbkiorzechy włoskie 4 sztukpieprz biały według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Mikserem wymieszać śmietanę z jogurtem. Dodać rozdrobniony czosnek, ogórek starty na grubych oczkach, 2 posiekane orzechy oraz posiekany koperek. Mieszając, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Wstawić do lodówki na 2 godziny. Przed podaniem udekorować połówkami orzecha oraz gałązkami koperku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyZupy weg.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: