ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoogórek zielony 1 sztukczosnek 2 ząbkijogurt naturalny 250 gramówśmietana 200 gramówpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Obrany ogórek przekroić i wydrążyć pestki, a miąższ zetrzeć na tarce. Oczyszczony czosnek rozdrobnić. Jogurt wymieszać z kwaśną śmietaną, dodać czosnek. Mieszając doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wymieszać z ogórkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia GreckaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: