ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoser żółty 300 gramówserek topiony ostry 1 sztukpieczarki 50 gramówjajka 2 sztukogórek konserwowy 1 sztuknatka pietruszki według uznaniakoperek według uznaniamasło według uznaniapapryka mielona według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone, pokrojone pieczarki podsmażyć na maśle, dodać serek topiony, ugotowane, pokrojone jajka oraz pokrojony ogórek, mieszając doprawić do smaku solą, papryką oraz pieprzem i wymieszać z posiekaną zieleniną. Ser żółty włożyć na chwilę do gorącej, ale nie wrzącej wody, wyjąć, osączyć i rozwałkować na prostokątny placek i posmarować farszem, zrulować i szczelnie owinąć folią do żywności. Roladę włożyć do lodówki na 3,5h. Przed podaniem pokroić w plastry i podawać do kanapek.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: