Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
marchewka 1 sztuk
pietruszka 1 sztuk
cebula 1 sztuk
seler 0,25 sztuk
cukier 0,5 łyżek deserowych
liść laurowy pokruszony 1 sztuk
goździki mielone 1 szczypta
olej 4 łyżek stołowych
ziele angielskie mielone 0,25 łyżek deserowych
pieprz mielony 0,25 łyżek deserowychWykonanie:Oczyszczone warzywa zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, połączyć z drobno pokrojoną
cebulą, wymieszać z
olejem, przyprawami korzennymi i
cukrem.Umyte, osuszone
mięso dokładnie obłożyć przygotowaną zaprawą, przykryć, zostawić na 1-3 dni w chłodnym miejscu.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!InneKuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: