Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegocynader wieprzowy 50 dekagramów
ziemniak 50 dekagramówtłuszcz 5 dekagramów
marchew 2 sztuk
rzepa 2 sztuk
ogórek kiszony 2 sztuk
brukiew według uznania
śmietana 1 szklanek
czosnek 5 ząbki
liście laurowe 2 sztuk
pieprz ziarnisty 3 sztuk
tymianek według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone cynaderki pokroić. Warzywa (bez
ogórków; oczyścić, pokroić W słomkę, obsmażyć w szybkowarze na rozgrzanym tłuszczu, dołożyć nerki, obrane i pozbawione nasion
ogórki oraz
przyprawy. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 20-25 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru wlać
śmietanę i wymieszać.Uwagi:
rzepa lub
kalarepaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: