ßßß Cookit - przepis na Cynaderki wieprzowe w warzywach

Cynaderki wieprzowe w warzywach

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 2
Składnik
Logo Ilość Czego
cynader wieprzowy 50 dekagramów
ziemniak 50 dekagramów
tłuszcz 5 dekagramów
marchew 2 sztuk
rzepa 2 sztuk
ogórek kiszony 2 sztuk
brukiew według uznania
śmietana 1 szklanek
czosnek 5 ząbki
liście laurowe 2 sztuk
pieprz ziarnisty 3 sztuk
tymianek według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Oczyszczone cynaderki pokroić. Warzywa (bez ogórków; oczyścić, pokroić W słomkę, obsmażyć w szybkowarze na rozgrzanym tłuszczu, dołożyć nerki, obrane i pozbawione nasion ogórki oraz przyprawy. Zamknąć szybkowar i ogrzewać 20-25 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Po otwarciu szybkowaru wlać śmietanę i wymieszać.
Uwagi:
rzepa lub kalarepa
Potrawy z Mięsa
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/1661/Cynaderki-wieprzowe-w-warzywach