Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
marchew 300 gramów
dymka 2 sztuk
fasola mung 125 gramów
sos sojowy 4 łyżek stołowych
sok z cytryny 3 łyżek stołowych
imbir 1 łyżek stołowych
papryka ostra według uznania
mąka 1 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:
Marchewki i
cebule obrać.
Marchewki pokroić w słupki,
dymkę skośnie w krążki; składniki włożyć do miseczki.
Kiełki opłukać, pokroić, dodać do
cebuli i
marchewki. Warzywa zalać
sosem sojowym wymieszanym z
sokiem z cytryny.Uwagi:
Kiełki z
fasoli mungJarzyny i Pasztety weg.SałatkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-02dobraDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: