ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegosos neapolitański 2 sztukfilet z kurczaka 500 gramówpapryka kolorowa 750 gramówcebula 4 sztukparówki 4 sztukolej 3 łyżek stołowychpapryka ostra mielona według uznaniaWykonanie:Filet z kurczaka pokroić w paski i smażyć na oleju 10 minut. Oczyszczone papryki, cebule i parówki pokroić i połączyć z mięsem, dusić 15 minut. Wsypać sos i dodać 1 litr gorącej wody. Doprawić do smaku papryką ostrą i zagotować. Podawać z pszennym pieczywem lub ryżem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: