Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czego
sos neapolitański 2 sztuk
filet z kurczaka 500 gramów
papryka kolorowa 750 gramów
cebula 4 sztuk
parówki 4 sztuk
olej 3 łyżek stołowych
papryka ostra mielona według uznaniaWykonanie:
Filet z kurczaka pokroić w paski i smażyć na
oleju 10 minut. Oczyszczone
papryki,
cebule i
parówki pokroić i połączyć z
mięsem, dusić 15 minut. Wsypać sos i dodać 1 litr gorącej
wody. Doprawić do smaku
papryką ostrą i zagotować. Podawać z
pszennym pieczywem lub
ryżem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: