ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegogroch 200 gramówwoda 1.5 litrówcebula 1 sztukmąka 30 gramówolej według uznaniasól według uznaniaząbek czosnku 2 sztukmajeranek według uznaniapieprz mielony według uznaniaWykonanie:Namoczony w ciągu nocy groch zalewamy wodą i powoli gotujemy do miękkości. Cebulę podsmażamy, posypujemy mąką i rozprowadzamy wywarem z grochu. Potem łączymy z zupą, przed końcem gotowania dodajemy sól i przyprawy.ZupyZupy weg.Komentarze:Autor: hmmmData: 2006-10-08to chyba odpowiednik grochówki... bez mięsny??Autor: tomekData: 2006-10-06Od kiedy grochówka jest zupą wegetariańską?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: