ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegomakaron rurki, paczka 1 sztukpomidory bez skórki, puszka 1 sztukser mozzarella 1 sztukczosnek 1 ząbkibazylia, listki według uznaniacukier według uznaniaoliwa z oliwek według uznaniasól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Na oliwie podsmażyć rozdrobniony czosnek, dodać pomidory, mieszając doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Odparować na gęsty sos. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Makaron ugotować w dużej ilości osolonego wrzątku, odcedzić. Osączony dodać do pomidorów, razem z serem oraz posiekaną bazylią i wymieszać.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy mączne weg.Potrawy z MakaronemKomentarze:Autor: aData: 2011-07-02co to znaczy 'odparować na gęsty sos' ?Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: