Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
kukurydza 1 puszka
pomidor 1 sztuk
papryka zielona 1 sztuk
cebula 1 sztuk
kapusta 150 gramów
cukier 4 łyżek stołowych
ocet winny 1/2 szklanek
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
lisc laurowy 1 sztuk
ziele angielskie według uznaniaWykonanie:
Pomidora sparzyć pokroić w kostkę.
Paprykę pokroić w paski a
cebule w piórka.
Kapustę posiekać.
Ocet cukier i
przyprawy zagotować dodawać pomału
kukurydze cebulę paprykę pomidory i
kapustę.Gotować chwile.Przełożyć do wysterylizowanego naczynia i szczelnie zamknąć.Autor: agnesj77Zobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: