Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
grzyb 80 dekagramówtłuszcz 3 dekagramów
cebula 5 dekagramów
pieprz według uznania
sól według uznania
śmietana 0.2 litrów
ser tylżycki 5 dekagramów
masło 2 dekagramów
bułka tarta 2 dekagramówWykonanie:
Grzyby oczyścić, opłukać, większe pokrajać, mniejsze pozostawić w całości. Dusić do miękkości z tłuszczem, obraną, pokrajaną
cebulą i 2-3 łyżkami
wody. Sos odparować, do
grzybów dodać
sól i
pieprz, wymieszać, ułożyć w kokilkach lub na półmisku do zapiekania, zalać
śmietaną, posypać tartym
serem zmieszanym z tartą zrumienioną
bułką, skropić
masłem. Wstawić do piekarnika i zapiec.Zapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Polecam!!!!
Very nice :)))Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: