ßßß
Składniki1/2 główki kapusty pekińskiej2 średnie pomidory2 średnie ogórki kiszone1 duża cebula czerwonakilka oliwekpęczek rzodkiewek3-4 łyżki majonezu1 łyżka keczupu1 łyżeczka musztardyząbek czosnku1 łyżka maggipieprz do smakuszczypta przyprawy GyrosSposób przygotowaniaKapustę dokładnie oczyścić , pokroić na mniejsze kawałkiPomidory pokroić w ósemki , cebulę w pół krążki , rzodkiewki w ćwiartki , ogórki w plasterki , oliwki w połówkiMajonez wymieszać z keczupem , musztardą , rozgniecionym czosnkiem , maggi , pieprzem i przyprawą do GyrosaDo kapusty dodać pokrojone warzywa , wymieszać . Przed podaniem polać sosem


Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab