Wykonanie
            
Nie wiecie co zrobić z czerstwego chleba? to ja wam podpowiem..pizzę...Kiedyś już robiłam zapiekankę z 
chleba,a teraz zrobiłam coś w stylu pizzy..i muszę przyznać, że wyszło pysznie..dodatki dowolne, jak kto lubi itd.
Pieczarki i 
cebulkę oczywiście podsmażyłam na 
oleju rzepakowym., który jest naturalnym źródłem steroli roślinnych oraz witaminy E i dlatego używam go w swojej kuchni.kilka kromek 
chlebakilka łyżek 
mleka2-3 
jajkasól, 
pieprzser żółtykawałek 
kiełbasykilka 
pieczarekolej rzepakowymChleb pokroić na kawałki.
Jajka roztrzepać z 
mlekiem, dodać 
sól, 
pieprz i troszkę 
startego sera .Mieszanką 
mleka z 
jajkami zalać 
chleb i pozostawić na kilka minut, aby 
chleb nasiąkł.
Pieczarki i 
kiełbasę pokroić i podsmażyć . Naczynie wysmarować 
olejem , ułożyć namoczony 
chleb [ w razie potrzeby odcisnąć z 
mleka] i troszkę ugnieść.Posypać 
serem, posmarować 
ketchupem, ułożyć podsmażone i doprawione 
pieczarki z 
kiełbasą i znów posypać 
serem [ ja na wierzchu w 
sumie ser wyłożyłam pod koniec pieczenia].Piec około 20 minut.





