Wykonanie
Opublikowano 24 października 2012, autor: M.Przepyszny i aromatyczny pomysł na śniadanie :)
Czas przygotowania: 10 minSkładniki:3
jajka2 średnie
pieczarkiolej rzepakowysól,
pieprzPrzygotowanie:Na niewielkiej ilości
oleju podsmażyć oczyszczone i pokrojone w kostkę (lub w talarki)
pieczarki.
Kiedy się lekko zarumienią, zmniejszyć płomień i wbić na patelnię
jajka. Podgrzewać do momentu idealnego dla nas poziomu ścięcia
białka ;). Doprawić
sola i
pieprzem.Podawać ze świeżym
pieczywem.Informacje o M.Gotowanie jest moją pasją odkąd pamiętam, a czas spędzony w kuchni odpręża mnie i pozwala na realizację moich szalonych, kulinarnych pomysłów. Oprócz gotowania relaks zapewniają mi medyczne thrillery Robina Cooka i dreszczowce Cobena. Polscy autorzy? J.L. Wiśniewski i A.Sapkowski! Nie jestem singielką, więc pysznymi potrawami rozpieszczam mojego chłopaka. Jeszcze nigdy nie skarżył się na jakość moich wypieków i obiadów, więc... może i Wam przysmakują? :)Zobacz wszystkie wpisy, których autorem jest M. →