Wykonanie
Opublikowano 24 października 2012, autor: M.
Przepyszny i aromatyczny pomysł na śniadanie :)

Czas przygotowania: 10 min
Składniki:
3
jajka2 średnie
pieczarkiolej rzepakowysól,
pieprzPrzygotowanie:
Na niewielkiej ilości
oleju podsmażyć oczyszczone i pokrojone w kostkę (lub w talarki)
pieczarki.

Kiedy się lekko zarumienią, zmniejszyć płomień i wbić na patelnię
jajka. Podgrzewać do momentu idealnego dla nas poziomu ścięcia
białka ;). Doprawić
sola i
pieprzem.
Podawać ze świeżym
pieczywem.
Informacje o M.
Gotowanie jest moją pasją odkąd pamiętam, a czas spędzony w kuchni odpręża mnie i pozwala na realizację moich szalonych, kulinarnych pomysłów. Oprócz gotowania relaks zapewniają mi medyczne thrillery Robina Cooka i dreszczowce Cobena. Polscy autorzy? J.L. Wiśniewski i A.Sapkowski! Nie jestem singielką, więc pysznymi potrawami rozpieszczam mojego chłopaka. Jeszcze nigdy nie skarżył się na jakość moich wypieków i obiadów, więc... może i Wam przysmakują? :)
Zobacz wszystkie wpisy, których autorem jest M. →