ßßß
Składniki:biała rzepa ok. 300 gkoperek 0,5 pęczkacebula średnia 1 sztogórki kiszone 2 sztjabłka 2 sztsól,pieprz,cukier, szczyptawoda 3 łyżkiolej 4 łyżkisok z cytryny 1 łyżka1. Rzepę zetrzeć na tarce, jabłka w kosteczkę. Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobną kosteczkę.2. Koperek posiekać dodać sok z cytryny, olej i wodę wymieszać. Dodać do surówki i dobrze połączyć i gotowe.Smacznego :)Proste, szybkie i smaczne i najważniejsze zdrowe.
Justyna L.Zwariowana żona i mama, kochająca swoje pasje. Mająca 1000 pomysłów na minutę. Lubię podróżować i odkrywać nowe smaki, w kuchni nigdy się nie nudzę i dobrze się bawię eksperymentując. Od niedawna fanatyczka fotografii kulinarnej i nie tylko.Podobne Przepisy