ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegożeberka wieprzowe ZM Pekpol 1,5 kilogramówketchup 200 mililitrówmiód 40 mililitrówczosnek 4 ząbkimusztarda 4 łyżek stołowychimbir mielony 20 gramówkolendra 10 gramówsól według uznaniapieprz według uznaniakukurydza 4 sztukmasło 1 łyżek deserowychWykonanie:Ze składników przygotować marynatę. Zamarynować żeberka i włożyć do lodówki na całą noc. Następnego dnia upiec na grillu. Mięso powinno z łatwością odchodzić od kości. Pod koniec pieczenia na ruszt wrzucić kolby kukurydzy. Gdy będą miękkie, zdjąć z rusztu, posolić i posmarować masłem.Smacznego!Autor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z GrillaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: