ßßß
Buraczki w otoczce masła idealne do obiadu.Składniki4 średnie ugotowane buraki3 łyżki masła2 łyżki mąki pszennej4 łyżki octu jabłkowego2 łyżki octu balsamicznegopieprz, sól do smaku1 łyżeczka cukruSposób przygotowaniaKrok 1Ugotowane buraczki tarkujemy na drobnych oczkach. Masło roztapiamy na patelni, dodajemy mąkę i podsmażamy. Następnie dodajemy buraczki, octy, sól pieprz i cukier. Podsmażamy około 5-7 min.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 1.0/ 10 (1 vote cast)Zasmażane buraczki, 1.0 out of 10 based on 1 ratingPodobne wpisyRukola z gruszkąOpieńki w śmietanieKapusta zasmażanaJem zdrowo: sałatka na ciepło z jarmużuZiemniaczane zawijańce do obiadu