ßßß
Włoskie śniadanie na leniwy weekend. Jedno z najlepszych jakie jadłam w wydaniu mojego męża, gorąco polecam!Składniki4 średnie jaja2 łyżki stratego sera żółtego30ml mlekagarść oliwek zielonych i czarnych5 pomidorków koktajlowych2 łyżki mąkiprzyprawy tymianek, bazylia, sól, pieprzSposób przygotowaniaKrok 1jaja ubijamy trzepaczką z mlekiem i mąką. Dodajemy ser żółty, zioła, oraz oliwki i pokrojone pomidory. Rozgrzewamy na patelni oliwę, wylewamy masę jajeczną i na małym ogniu smażymy. Następnie po ok 4 minutach przewracamy na drugą stronę.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisySałatka z kaszą gryczaną i kiełbaską p. Marty Urbańskiej – danie konkursowePasta kanapkowa z wędzoną rybąSzpinak z tuńczykiemJem zdrowo: Pieczone kotlety z kaszy jaglanej
Rzodkiewkowa pasta kanapkowa