Maj.Mój miesiąc.1,5 szklanki mąki krupczatki125 gram margaryny lub masła1/3 szklanki cukru2 żółtkałyżka wody500 gram mascarpone4 łyżki cukru pudrukilkanaście truskawekczekoladowe ozdobyDo mąki dodać margarynę lub masło i posiekać.Dodać cukier, żółtko i zagnieść ciasto.Jeśli będzie trzeba dodać łyżkę wody.Foremki na babeczki wysmarować tłuszczem.Ciasto rozwałkować na placek i foremkami wykrajać koła.Wkładać ciasto w zagłębienie foremek lekko dociskając, środek nakłuć widelcem.Piec 10-15 minut w 180st.C aż się zrumienią.Zostawić do ostudzenia.Mascarpone wymieszać z cukrem pudrem i przełożyć do szprycy.Na ostudzone babeczki szprycą nakładać krem.Dodać przekrojone truskawki i czekoladowe ozdoby.