Wykonanie
            2 Flares Twitter 0 Facebook 2   2 2   2 Flares ×Dziś w ramach poczęstunku i promocji moich 
przetworów umiliłam swoimi przysmakami Sąsiedzki festyn na 
Bemowie. Od godziny 16:00 mogliście spróbować moich 
przetworów, poznać mnie od strony zupełnie prywatnej, bo jedzenie i karmienie ludzi to dla mnie zupełny standard. Czułam się bardzo dobrze rozmawiając z 
Wami o moich przetworach, gotowaniu i planowaniu zagospodarowania przestrzeni dla swoich marzeń. 
Marka moich 
przetworów stała się zupełnie realna. 
Brand Ania gotuje idealnie opisuje nowe spojrzenie na gotowanie według tradycyjnych receptur i czerpanie inspiracji ze światowych książek kulinarnych. Kolacją była 
sałatka z 
serka wiejskiego z 
pomidorem i sosem 
orzechowym na 
maśle orzechowym i paście z tamaryndowca, eksperymentom kulinarnym mówimy tak! Wierzcie mi sos Was zaskoczy jest kwaśny, słodki, 
orzechowy a 
sos sojowy dopełnia całości.

Składniki:1 łyżka 
sosu sojowego1 łyżka 
masła orzechowego1 łyżeczka pasty z tamaryndowca1 łyżka 
soku z cytryny2 słodkie 
pomidory150 g 
serka wiejskiegosól
Przygotowanie:Sos, sok, 
masło i pastę wymieszać na jednolitą masę.
Pomidora pokroić, dodać 
serek i sos.Sos można podać też osobno w kieliszku.Powiązane notki:Szybki 
makaron z kremowym sosem ze 
szpinaku i 
serkaKlasyczna owsianka z 
masłem orzechowym i 
jagodamiSałatka ze 
szpinaku, 
brzoskwini, 
oliwek i 
fetySałatka z buncem marynowanym