Wykonanie
2 Flares Twitter 0 Facebook 2 2 2 2 Flares ×Dziś w ramach poczęstunku i promocji moich
przetworów umiliłam swoimi przysmakami Sąsiedzki festyn na
Bemowie. Od godziny 16:00 mogliście spróbować moich
przetworów, poznać mnie od strony zupełnie prywatnej, bo jedzenie i karmienie ludzi to dla mnie zupełny standard. Czułam się bardzo dobrze rozmawiając z
Wami o moich przetworach, gotowaniu i planowaniu zagospodarowania przestrzeni dla swoich marzeń.
Marka moich
przetworów stała się zupełnie realna.
Brand Ania gotuje idealnie opisuje nowe spojrzenie na gotowanie według tradycyjnych receptur i czerpanie inspiracji ze światowych książek kulinarnych. Kolacją była
sałatka z
serka wiejskiego z
pomidorem i sosem
orzechowym na
maśle orzechowym i paście z tamaryndowca, eksperymentom kulinarnym mówimy tak! Wierzcie mi sos Was zaskoczy jest kwaśny, słodki,
orzechowy a
sos sojowy dopełnia całości.
Składniki:1 łyżka
sosu sojowego1 łyżka
masła orzechowego1 łyżeczka pasty z tamaryndowca1 łyżka
soku z cytryny2 słodkie
pomidory150 g
serka wiejskiegosólPrzygotowanie:Sos, sok,
masło i pastę wymieszać na jednolitą masę.
Pomidora pokroić, dodać
serek i sos.Sos można podać też osobno w kieliszku.Powiązane notki:Szybki
makaron z kremowym sosem ze
szpinaku i
serkaKlasyczna owsianka z
masłem orzechowym i
jagodamiSałatka ze
szpinaku,
brzoskwini,
oliwek i
fetySałatka z buncem marynowanym