ßßß
Małe kanapeczki z pastą rybną, szybka przekąska dla niespodziewanych gości. Ciekawe połączenie smaków.Przekąski, zakąski na imprezę cz. 2Składniki1 puszka tuńczyka w sosie własnym1 upieczona czerwona papryka4 pomidorki suszonepieprz, papryka ostra w proszkubagietkaSposób przygotowaniaKrok 1Paprykę pieczemy w piekarniu ok 35 minut. Studzimy w folii. Zdejmujemy skórkę. Tuńczyka, pomidorki i paprykę miksujemy blenderem na gładko. Przyprawiamy do smaku pieprzem i ostrą papryką. Bagietkę kroimy i smarujemy pastą rybną. Zdobimy ciemną oliwką bądź pomidorkiem koktajlowymVN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyPasta rybna z paprykąJem zdrowo: Pieczone kotlety z kaszy jaglanejSłodko-zaskakująca sałatka ryżowa z currySzpinak z tuńczykiemSałatka z tuńczykiem i makaronem wonton