ßßß Cookit - przepis na Przepisy na każdy dzień

Przepisy na każdy dzień

nazwa

Wykonanie

Małe kanapeczki z pastą rybną, szybka przekąska dla niespodziewanych gości. Ciekawe połączenie smaków.
Przekąski, zakąski na imprezę cz. 2
Składniki
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
1 upieczona czerwona papryka
4 pomidorki suszone
pieprz, papryka ostra w proszku
bagietka
Sposób przygotowania
Krok 1
Paprykę pieczemy w piekarniu ok 35 minut. Studzimy w folii. Zdejmujemy skórkę. Tuńczyka, pomidorki i paprykę miksujemy blenderem na gładko. Przyprawiamy do smaku pieprzem i ostrą papryką. Bagietkę kroimy i smarujemy pastą rybną. Zdobimy ciemną oliwką bądź pomidorkiem koktajlowym
VN:F [1 . 9.22_1171]
proszę czekać...
Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)
Podobne wpisy
Pasta rybna z papryką
Jem zdrowo: Pieczone kotlety z kaszy jaglanej
Słodko-zaskakująca sałatka ryżowa z curry
Szpinak z tuńczykiem
Sałatka z tuńczykiem i makaronem wonton
Źródło:http://coolinarnie.pl/2014/09/13930/przekaski-zakaski-na-impreze-cz-2