ßßß
Cookit - przepis na Przepisy na każdy dzień
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Przepisy na każdy dzień
Składniki
Tuńczyk w sosie własnym
Papryka czerwona
Suszone pomidory
Pieprz
Papryka ostra
Bagietka
Pasta rybna
Papryka
Sałata
Curry
Szpinak
Tuńczyk
Makaron
Wykonanie
Małe kanapeczki z
pastą rybną
, szybka przekąska dla niespodziewanych gości. Ciekawe połączenie smaków.Przekąski, zakąski na imprezę cz. 2Składniki1 puszka
tuńczyka w sosie własnym
1 upieczona
czerwona papryka
4
pomidorki suszone
pieprz
,
papryka ostra
w proszku
bagietka
Sposób przygotowaniaKrok 1
Paprykę
pieczemy w piekarniu ok 35 minut. Studzimy w folii. Zdejmujemy skórkę.
Tuńczyka
,
pomidorki
i
paprykę
miksujemy blenderem na gładko. Przyprawiamy do smaku
pieprzem
i
ostrą papryką
.
Bagietkę
kroimy i smarujemy
pastą rybną
. Zdobimy ciemną
oliwką
bądź
pomidorkiem
koktajlowymVN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisy
Pasta rybna
z
papryką
Jem zdrowo: Pieczone kotlety z
kaszy jaglanej
Słodko-zaskakująca
sałatka
ryżowa z
curry
Szpinak
z
tuńczykiem
Sałatka
z
tuńczykiem
i
makaronem
wonton
Źródło:
http://coolinarnie.pl/2014/09/13930/przekaski-zakaski-na-impreze-cz-2
Przepisy powiązane
Pasta rybna z papryką
Sałatka z makaronu, tuńczyka i sera feta
Sałatka z tortellini
Sałatka z tuńczykiem
Kurczak curry w sosie czosnkowym
Składniki powiązane (0)