Wersja fit pasty na kanapki. Coś dla osób, które nie jedzą mięsa i nie mają pomysłu na śniadania lub kolacje:)Składniki1 puszka tuńczyka w sosie własnym2 średnie papryki2 ząbki czosnku1 łyżka soku z cytrynysól, pieprzSposób przygotowaniaKrok 1Paprykę kroimy na pół, oczyszczamy z pestek i pieczemy ok 40 min w 180 stopniach. Następnie studzimy w folii spożywczej i obieramy ze skórki. Tuńczyka odcedzamy z sosu, dodajemy do niego wyciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz, sok z cytryny oraz paprykę. Wszystko blendujemy na gładką masę.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisyPrzekąski, zakąski na imprezę cz. 2Szpinak z tuńczykiemPekinka z tuńczykiemSałatka śledziowa z paprykąPasta z pieczonej papryki i czosnku