Wykonanie
HomeSałatki02paź
Sałatka z
tuńczykiemLoading...30 minŁatwe0 KomentarzySzybko, zdrowo, smacznie!

SkładnikiPuszka
tuńczyka w sosie własnym (170 g)Puszka
kukurydzyPuszka
fasoli czerwonejSeler tarty marynowany (słoiczek 270g)
Papryka czerwona5 jajmała
cebula4
ogórki kiszone4-5 łyżki
majonezusól,
pieprz do smakuSposób przygotowania
Tuńczyka rozgnieść widelcem razem z sosem,
kukurydzę i
seler dobrze odsączyć,
fasolkę odsączyć i dokładnie wypłukać,
paprykę,
cebulą,
jaja,
ogórki pokroić w kostkę, wszystkie składnik połączyć dodać
majonez,
sól,
pieprz dokładnie wymieszać.Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab