ßßß
Składniki1/2 kg pieczarek3-4 jajka3 ogórki kiszonepuszka kukurydzypapryka czerwona1 duża cebulapęczek zielonej pietruszkimajonezsól, pieprz do smakuSposób przygotowaniaPieczarki powinny być małe, kroimy je w duże kawałki i dusimy na maśle, dodać pokrojoną w drobną kostkę cebule i dusić do miękkości, jeśli z pieczarek wypłynęło dużo płynu dusić do odparowania. Ugotowane na twardo jaja i kiszone ogórki pokroić w grubą kostkę, paprykę w paski, dodać odsączoną kukurydzę. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, dodać majonez, sól, pieprz, posypać drobno posiekaną zieloną pietruszką.Wszystkie treści oraz zdjęcia umieszczone na stronie są własnością ich autorów i zabrania się ich kopiowania i umieszczania na innych seriwsach bez wcześniejszej zgody autora.Copyright 2013 KulinarnyPrzepis.plvividlab