Luuuubie to ! Nawet wiecej - Uwielbiam !500g penne5 duzych pomidorow10 plasteków boczku1 duża cebulamały słoiczek koncentratu pomidorowegozielona pietruszkarozmaryntymianekpieprzsól2 ząbki(duże) czosnkukostka rosołowa (warzywna)olejparmezanMakaron gotujemy na kostce. Cebule kroimy w piórka i siekamy czosnek. Wrzucamy na rozgrzany tłuszcz. Dusimy pare minut i dorzucamy pokrojony w plasterki boczek.Pomidory należy sparzyć - wykroić zielone środki, ponacinać krzyżyki na dole i spodzie. Włożyć do żaroodpornego naczynia i zalać wrzątkiem. Po 3 minutach wyjąć- skórka powinna zejść z łatwością.Dorzucamy pomidory oraz koncentrat na patelnie. Przyprawiamy solą, pieprzem , rozmarynem i tymiankiem. mieszamy i czekamy az powstanie nam mniej wiecej jednolity sos, na końcu dorzucamy pietruszkę. Na patelnie przekładamy makaron i dokładnie mieszamy.Po przelożeniu na talerz posypujemy parmezanem.Smacznego ...K :)