Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Młoda kapusta - zupaSpaghetti z domowym sosem »OgórkowaZupa ogórkowaSkładniki70dg.
mięsa , dałam
szynkę80 dg.
ogórków kiszonych4 średniej
marchewki1
korzeń pietruszki6
ziemniakówpęczek
koperku4
listki laurowego Kamis4 szt
ziela angielskiego Kamis1 łyżeczka
papryki słodkiej Kamis
sól prowansalska do smaku Kamis
pieprz biały Kamis do smaku
śmietana 30% 150 gramObrałam
ziemniaki pokroiłam w kostkę. Wstawiłam
wodę z
ziemniakami mięsko ,dodałam
marchew i ziele oraz
listek laurowy,
pietruszkę . Kiedy
mięso było już miękkie i ziemniaczki dodałam
ogórki starte na tarce i doprawiłam
przyprawami ,przy końcu gotowania wrzuciłam pokrojony drobno
koperek i
śmietanę :) Zupa wyszła przepyszna

sobota, 08 czerwca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter