ßßß
Składniki1 pstrągsól Kamispieprz cytrynowysok z cytrynykolendra Kamiscebulasałatkarukola Fit&Easysałata masłowapomidorki koktajlowekiełki rzodkiewkisos czosnkowy1 ząbek czosnku1 mały jogurtwykonaniePstrąga patroszymy, myjemy następnie dokładnie wycieramy. Skrapiamy cytryną, posypujemy pieprzem i solą. Do środka wkładamy listki kolendry. odstawiamy na dwie godziny. Cebulkę kroimy w krążki. na papierze do pieczenia saga układamy cebulę następnie kładziemy pstrąga całość posypujemy posiekaną kolendrą. Pieczemy około 20 minut w 180 CsosDo jogurtu dodajemy rozgnieciony czosnek, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i sokiem z cytryny.SałatkaSałatę porwać na mniejsze kawałki, dodać rukolę, pokrojone na połówki pomidorki, posypać kiełkami.Przepis bierze udział w Konkursie dla blogerów pt. "Inspiruje nas Fit&Easy"