12 maja 2015Składniki:180g. miksusałat z rukolą4 pomidory1 pęczek rzodkiewki1 cebula czosnkowaSos:250 ml. jogurtu naturalnego koziego1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego1 łyżeczka pieprzu1/2 łyżeczki soliPrzygotowanie:Warzywa umyć , osuszyć.Pomidory pokroić w ósemki , rzodkiewki w czwórki.Cebulę pokroić w małą kostkę.Składniki na sos wymieszać razem.Sałatę połączyć z resztą warzyw oraz sosem.Dokładnie wymieszać.Sałatkę podawać do dań mięsnych.( Najlepiej smakuje schłodzona)SmacznegoPost navigation← Idealnie upieczona ligawa wołowa z różowym środkiem. Soczysta , miękka i delikatna.Wykwintna sałatka warzywna z grillowaną piersią kuczaka oraz serem camembert polana ostrym sosem na bazie pasty chili →