ßßß

szpinakowo-bananowe smoothie z mlekiem kokosowym podane z płatkami owsianymi, ziarnem kakaowca, suszonymi bananami i kulkami z żurawiną Rawnellospinach-banana smoothie with coconut milk served with oat flakes, cocoa nibs, dried bananas and cranberry balls RawnelloSkładniki:
‚karmelizowana’ pomarańcza z płatkami owsianymi podana z gorzką czekoladą, żurawinowymi kulkami Rawnello oraz naturalnym jogurtem sojowym‚caramelized’ orange with oat flakes served with dark chocolate, cranberry balls Rawnello and natural soy jogurtSkładniki:pomarańcza
łyżka syropu daktylowego (lub klonowy)5-6 łyżek płatków owsianychgorzka czekolada (tu: 90%), dowolna ilość4-5 pralinek z żurawiną Rawnellojogurt sojowy do podaniaPomarańczę pokroić w kostkę. Karmelizować w garnuszku/na patelni wraz z syropem daktylowym lub innym. Następnie dodać płatki owsiane i jeszcze chwilę karmelizować tak by płatki lekko się zlepiły, stały się bardziej chrupiące niż miękkie. Na koniec wmieszać pokrojone na pół pralinki Rawnello. Podawać z jogurtem sojowym i gorzką czekoladą. Smacznego!Przechodząc już do samych pralinek. Oto one…
Skład : daktyl, żurawina (20%), kakaoSkładniki pochodzenia BIO.Jak poprzednie z tej serii – w pięknym opakowaniu, które ‚mówi’ nam o wszystkim czego zapewne każdy konsument chciałby dowiedzieć się o danym produkcie. Bardzo cenię sobie nie tylko same pyszne, surowe słodkości Raw And Happy, ale też oryginalne pudełka w jakich są sprzedawane.Więcej informacji o produktach Raw And Happy znajdziecie TUTAJ oraz na stronie firmy .Zachęcam też do zakupu w oficjalnym sklepie online .Udanego dnia!