ßßß
Coś dla fanów grzybów. Szybka przekąska na rodzinny obiad. Dobrze komponuje się z pieczonym mięsem.Składniki1 opakowanie mrożonych opienieksól, pieprze świeżo mielone1 mała czerwona cebulaśmietanaSposób przygotowaniaKrok 1Opieńki wrzucamy do wrzącej osolonej wody i gotujemy ok 10-15 minut. Wyjmujemy i czekamy aż obeschną. Kroimy na pół,dodajemy pokrojoną w kostkę cebulkę, dodajemy śmietanę, sól, pieprz i sok z cytryny (wszystko wg smaku)VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.7/ 10 (3 votes cast)Opieńki w śmietanie, 9.7 out of 10 based on 3 ratingsPodobne wpisySałatka z grzybkami i BriePierogi z kapustą, grzybami, orzechami i żurawiną
Jajecznica z kurkamiKasza gryczana z warzywami i kurczakiemBabka ziemniaczana a’la pizza