ßßß
Te niesamowicie wyglądające jajeczka są również autorstwa pani Karoliny Antoniszyn. Prawda, że oryginalne?Składniki8 jajek3 torebki czarnej herbaty10 ziaren pieprzu1 laska cynamonu1 gwiazdka anyżu1 suszona papryczka chilli1 łyżka ziaren kolendry1 łyżka soli3 łyżki sosu sojowego1 łyżka alkoholuSposób przygotowaniaKrok 1Jajka ugotować na twardo. Poczekać aż się ostudzą, następnie delikatnie potłuc skorupki, aby nie odpadły od jajek. Jajka wraz z pozostałymi składnikami włożyć do garnka z wodą i gotować na małym ogniu ok. 30 minut. Tak przygotowane jajka w zalewie wstawić do lodówki na całą noc. Rano jajka obrać i podawać z pikantnym sosem.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast)Podobne wpisySzkockie jaja – danie konkursoweKochanie, czas na śniadanie – danie konkursoweJajka faszerowane suszonymi pomidorami – danie konkursowePieczeń z darami Przepiórki – danie konkursoweWielkanocny zwierzyniec