ßßß
Bardzo szybkie danie zarówno na obiad jak i dla niespodziewanych gości. Dobrze smakują z dipem musztardowo- pomidorowym.Składniki1 opakowanie ciasta francuskiego gotowego6 parówekbiałko jajarozmarynSposób przygotowaniaKrok 1Ciasto francuskie kroimy na 6 równych części. Każdą smarujemy keczupem. Kładziemy parówkę na skos i zawijamy. Smarujemy białkiem i posypujemy rozmarynem. Pieczemy w 180 stopniach około pół godziny.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.0/ 10 (4 votes cast)Parówki w cieście francuskim, 9.0 out of 10 based on 4 ratingsPodobne wpisyGrzyby jak rybyQuiche z porem i boczkiemPaluchy serowe – przekąska kibicaFrancuski warkocz z łososiem i warzywamiFrytki z młodych ziemniaków