ßßß Cookit - przepis na Parówki w cieście francuskim

Parówki w cieście francuskim

nazwa

Wykonanie

Bardzo szybkie danie zarówno na obiad jak i dla niespodziewanych gości. Dobrze smakują z dipem musztardowo- pomidorowym.
Składniki
1 opakowanie ciasta francuskiego gotowego
6 parówek
białko jaja
rozmaryn
Sposób przygotowania
Krok 1
Ciasto francuskie kroimy na 6 równych części. Każdą smarujemy keczupem. Kładziemy parówkę na skos i zawijamy. Smarujemy białkiem i posypujemy rozmarynem. Pieczemy w 180 stopniach około pół godziny.
VN:F [1 . 9.22_1171]
proszę czekać...
Rating: 9.0/ 10 (4 votes cast)
Parówki w cieście francuskim, 9.0 out of 10 based on 4 ratings
Podobne wpisy
Grzyby jak ryby
Quiche z porem i boczkiem
Paluchy serowe – przekąska kibica
Francuski warkocz z łososiem i warzywami
Frytki z młodych ziemniaków
Źródło:http://coolinarnie.pl/2013/01/2417/parowki-w-ciescie-francuskim