ßßß
Cookit - przepis na Parówki w cieście francuskim
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Parówki w cieście francuskim
Składniki
Ciasto francuskie
Parówki
Białko
Jajko
Rozmaryn
Grzyby
Ryba
Porto
Boczek
Miód
Ziemniak
Wykonanie
Bardzo szybkie danie zarówno na obiad jak i dla niespodziewanych gości. Dobrze smakują z dipem
musztardowo
-
pomidorowym
.Składniki1 opakowanie
ciasta francuskiego
gotowego6
parówek
białko
jaja
rozmaryn
Sposób przygotowaniaKrok 1
Ciasto francuskie
kroimy na 6 równych części. Każdą smarujemy
keczupem
. Kładziemy
parówkę
na skos i zawijamy. Smarujemy
białkiem
i posypujemy
rozmarynem
. Pieczemy w 180 stopniach około pół godziny.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 9.0/ 10 (4 votes cast)
Parówki
w cieście francuskim, 9.0 out of 10 based on 4 ratingsPodobne wpisy
Grzyby
jak
ryby
Quiche z
porem
i
boczkiem
Paluchy
serowe
– przekąska kibicaFrancuski warkocz z
łososiem
i warzywamiFrytki z
młodych
ziemniaków
Źródło:
http://coolinarnie.pl/2013/01/2417/parowki-w-ciescie-francuskim
Przepisy powiązane
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim
Kiełbaski pyszne w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim z serem
Strudel z karpiem oraz kapustą i grzybami
Składniki powiązane (0)