Śniadaniowy krem owsiany . O smaku kokosowym i orzechowym, dzięki wiórkom kokosa oraz naturalnym maśle orzechowym . Na bazie mlekamigdałowego oraz jogurtusojowego z słodycząsyropu klonowego . Przygotowany wieczorem, dzięki czemu nabrał jeszcze lepszego smaku i gęstości. Rano dodaję już tylko suszone banany, posypuje wiórkami ulubionej gorzkiej czekolady, płatkamikokosa i rozkoszuję się jego smakiem. Nic więcej mi nie potrzeba... :)kokosowo-orzechowy krem owsiany na mlekumigdałowym i jogurciesojowym podany z niesłodzonymi suszonymi bananami oraz wiórkami gorzkiej czekolady 99%coconut-peanut butter oat cream with almond milk and soy joghurt served with unsweetened dried bananas and dark chocolate 99%Składniki:- 1/2 szklanki płatków owsianych = 5 łyżek- 1/3 szkl. mlekamigdałowego (lub inne roślinne)- mały naturalny jogurtsojowy (125g)- spora łyżka naturalnego masła orzechowego- łyżka syropu klonowego- łyżka wiórek kokosowychWszystkie umieścić w miseczce i bardzo dokładnie zmiksować. Pozostawić na noc w lodówce. Rano wyciągnąć trochę szybciej, by nie był zbyt zimny i przełożyć do miseczki lub zajadać od razu po wyciągnięciu. Podawać z dowolnymi dodatkami. Smacznego!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Za dużo myśli, za mało czasu, zbyt wiele spraw. Spokojnie. Trzeba być silnym, każdego dnia. :)Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain