ßßß

Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszną zupęSkładniki:20 DAG WOŁOWINY1 UDKO Z KURCZAKA,2 SKRZYDŁA .SZYJA2 MARCHWIE1 PIETRUSZKA1/5 SELERA1 PORA1 CEBULASÓL.PIEPRZ ZIARNISTYSposób wykonania:DO GARNKA WKŁADAMY WOŁOWINĘ I SÓL I GOTUJEMY 40-50 MINIUT NA BARDZO WOLNYM OGNIU .W RAZIE POJAWEINIA SIE SZUMOWIN ZBIERAMY JE DROBNYM SITKIEM. WKŁADAMY KURCZAKA ORAZ OBRANE I POKROJONE WARZYWA ORAZ ZIARNA PIEPRZU GOTUJEMY RAZEM JESZCZE OKOŁO 1 GODZINY NADAL NA BARDZO WOLNYM OGNIU BY TYLKO DELIKATNIE BULGOTAŁO.MOŻNA DODAĆ LIŚC LAUROWY ORAZ ZIELE ANGIELSKIE.PODAJEMY Z MAKARONEM LUB KLUSKAMI LANYMI..Powiązany przepis:Smażone kartofle ..tkz. BratkartofelROSÓŁ DLA WEGETARIANWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej