ßßß
Przedstawiam Wam przepis na duszone pieczarki z parówkami czyli kluchami na łachu..Składniki:20 DAG PIECZAREK1 zupa borowikowa3 ŁYŻKI ŚMIETANY1/2 CEBULA2 MASŁO KLAROWANESÓL,PIEPRZ2 ŁYŻKI KOPERKUWYWAR Z WCZEŚNIEJ GOTOWANYCH GRZYBÓW SUSZONYCH.JA MROŻE SOBIE TAKIE WYWARY JAK WCZEŚNIEJ GOTUJE SUSZONE GRZYBY..WYKONANIE:CEBULĘ KROIMY NA PIÓRKA.SMAŻYMY NA maśle AŻ DO ZRUMIENIENIA.DODAJEMY,UMYTE I POKROJONE PIECZARKI ..SMAŻYMY CHWILKĘ RAZEM.DAJEMY ZUPĘ GRZYBOWĄ SMAŻYMY OKOŁO 5 MINUT.DODAJEMY ŚMIETANĘ ZAHARTOWANĄ GORĄCYM SOSEM.NA KONIEC DODAJEMY KOPEREK.DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM..MOŻNA TAKŻE PODAWAĆ Z GRUBSZYM MAKARONEM LUB STOSOWAĆ JAKO SOS DO MIĘS..Powiązany przepis:Filet z kurczaka z nadzieniemJabłka zapiekane z miodem i cynamonemWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej