Wykonanie
UgotujmyCos.plBlog kulinarny - przepisy
HomeDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNE
PIECZARKI SMAŻONE Z
KOPERKIEM
Przedstawiam Wam przepis na duszone
pieczarki z
parówkami czyli kluchami na łachu..Składniki:20 DAG
PIECZAREK1 zupa borowikowa3 ŁYŻKI
ŚMIETANY1/2
CEBULA2 MASŁO KLAROWANE
SÓL,
PIEPRZ2 ŁYŻKI
KOPERKUWYWAR Z WCZEŚNIEJ GOTOWANYCH
GRZYBÓW SUSZONYCH.JA MROŻE SOBIE TAKIE
WYWARY JAK WCZEŚNIEJ GOTUJE
SUSZONE GRZYBY..WYKONANIE:
CEBULĘ KROIMY NA PIÓRKA.SMAŻYMY NA
maśle AŻ DO ZRUMIENIENIA.DODAJEMY,UMYTE I POKROJONE
PIECZARKI ..SMAŻYMY CHWILKĘ RAZEM.DAJEMY ZUPĘ
GRZYBOWĄ SMAŻYMY OKOŁO 5 MINUT.DODAJEMY
ŚMIETANĘ ZAHARTOWANĄ GORĄCYM SOSEM.NA KONIEC DODAJEMY
KOPEREK.DOPRAWIAMY
SOLĄ I
PIEPRZEM..MOŻNA TAKŻE PODAWAĆ Z GRUBSZYM
MAKARONEM LUB STOSOWAĆ JAKO SOS DO
MIĘS..Powiązany przepis:
Filet z kurczaka z nadzieniem
Jabłka zapiekane z
miodem i
cynamonemWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator

Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z
brokułami i
kurczakiemAKTUALNOŚCI
ALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA
MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z
KARKÓWKIKREMY
NAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKI
RYBY /
OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStrony
CIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY
STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczenia
karkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy


Ta strona korzysta z
ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej