ßßß
Przedstawiam Wam efektowny przepis na pyszne jajkaSkładniki:4-5 JAJEK4-5 RZODKIEWEKŁYŻECZKA DROBNO POKROJONEGO SZCZYPIORKU2 ZĄBKI CZOSNKU2 ŁYZKI MAJONEZUSÓL.PIEPRZSposób wykonania:GOTUJEMY JAJKA NA TWARDO /10 MINUT/OBIERAMY ,PRZEKRAJAMY NA POŁOWĘ ,WYCIĄGAMY ŻÓŁTKA.KROIMY RZODKIEWKĘ ORAZ CZOSNEK DROBNO.WKŁADAMY DO KUBKA ŻÓLTKA ORAZ MAJONEZ WYRABIAMY DO UTWORZENIA JEDNOLITEJ MASY DODAJEMY RZODKIEWKĘ,CZOSNEK ,SZCZYPIOREK SÓL ORAZ PIEPRZ DELIKATNIE MIESZAMYNA POŁÓWKI JAJEK WYKŁADAMY FARSZ /DWOMA ŁYŻECZKAMI/.NA WIERZCH DEKORUJEMY..MOI PANOWIE O KAŻDEJ PORZE MOGĄ JEŚĆ TAKIE JAJKA.ŻYCZĘ WSZYSTKIM SMACZNEGO..Powiązany przepis:Rogaliki półfrancuskie śmietanoweSzaszłyki z sałatką z kartofliWspółpracaO bloguWitam. Pomysł na tego bloga wziął się stąd, że zobaczyłem w internecie reklamę akcesoriów kuchennych i pisało w niej "Ugotujmy Coś". I pomyślałem, że to dobra nazwa na blog kulinarny. Zarejestrowałem więc domenę ale że sam nie mam czasu prowadzić tego bloga to zaprosiłem do współpracy Jolantę (mam nadzieję, że kiedyś wspólnie przygotujemy jakąś potrawę na blog :-) ). Ja na blogu zajmuję się obróbką zdjęć i sprawami technicznymi. Jeszcze dodam, że lubię i gotować i zjeść coś smacznego a moje ulubione programy kulinarne to "Makłowicz w podróży", "Smaki Polskie” oraz "Dzika kuchnia", który był częścią Tajemnic kniei. Pozdrawiam.Krzysztof Milewski, Administrator
Gotowanie jest moją pasją od zawsze. Lubie gotować i eksperymentować. Podróże przyczyniły do rozszerzenia mojego sposobu patrzenia na smaki i gotowanie.Niemniej ciągle się uczę i podpatruje, analizuje i wyciągam wnioski. Mam nadzieję, że moje potrawy przypadną Państwu do gustu.Jolanta Marcinkiewicz, autorka wpisówZakaz kopiowania zdjęć z naszego bloguNajnowsze wpisyflaki wołowetort walentynkowyzapiekanka z brokułami i kurczakiemAKTUALNOŚCIALKOHOLE DOMOWEBEZ KATEGORIIDANIA DIETETYCZNEDANIA GŁÓWNEDANIA MIĘSNEDANIA REGIONALNEDANIA WEGETARIAŃSKIE / BEZMIĘSNEDANIA Z KARKÓWKIKREMYNAPOJE / KOKTAJLEPRZYSTAWKIRYBY / OWOCE MORZASAŁATKI / SURÓWKISŁODKOŚCISOSYZUPYStronyCIASTECZKADOBRE RADYKONTAKTPRZELICZNIK KULINARNYSAVOIR-VIVRE PRZY STOLEWspółpracaPopularne przepisychałwowiec bez pieczeniakarkówka pieczona w piekarnikuMetaZaloguj sięKanał RSS z wpisamiKanał RSS z komentarzamiWordPress.orgPolecamy
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zamknij Dowiedz się więcej