Miało być co innego , a wyszło takie oto ciasto..3 jajka3 łyżki mąki3 łyżki mąki ziemniaczanej6 łyżek cukru1/4 łyżeczki proszku do pieczenia1 kg jabłek [ ja użyłam dżemu z dyni]1 budyńBiałka ubić na sztywną pianę. Pod koniec ubijania dodać cukier, dalej ubijając. Dodawać stopniowo żółtka i ubijać. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia, wsypać do masy jajecznej, delikatnie wymieszać.Piec w temperaturze 180ºC przez około 35 - 45 minut (do tzw. suchego patyczka).Jabłka obrać i pokroić, prażyć w garnku z 3 łyżkami wody.Budyń rozrobić w 1/2 szkl. wody i wlać do jabłek . Zagotować , ciągle mieszając.Ostudzony biszkopt przekroić na połowę, wyłożyć masę z budyniem i dowolnie udekorować.