ßßß
Składniki:1 cienka kiełbasa,1 cebula,groszek konserwowy,kilka plasterków salami,kilka pieczarek,ketchup,sól, pieprz,2 gotowe ciasta francuskie,2 pomidory,3 ząbki czosnku,dwie garście startego sera żółtego,olej.Przygotowanie:Pieczarki i kiełbasę pokroić w plastry, cebulę pokroić w półksiężyce i razem podsmażyć. Pomidory pokroić w plastry. Jeden placek ciasta francuskiego posmarować ketchupem. Podsmażone pieczarki, kiełbasę i cebulę wymieszać razem z groszkiem, pomidorami, serem żółtym, pieprzem i solą oraz wyciśniętym czosnkiem. Wyłożyć farsz na ciasto, obłożyć plastrami salami ( dwa plastry zostawić ). Na wszystkie składniki położyć drugi placek ciasta francuskiego i dobrze skleić z dolnym ciastem. Na górę położyć salami, pokrojone na cztery części. Piec na papierze do pieczenia, w rozgrzanym piekarniku (180stopni) przez ok.35min.




Smacznego!!!