Omlet na puree z marchwi podany ze śmietankowymtwarożkiem, gruszką i czekoladową babeczką z nadzieniem z owoców leśnychCzyż nie są urocze? Na pierwszy rzut oka nawet nie widać, że z czekolady :)Babeczki jak i inne pralinki możecie kupić TUTAJ/1 porcja//PRZEPIS WŁASNY/100 g puree z marchwi40 g mąki owsianej2 jajkakilka kropli ekstraktu z wanilii (lub cukru waniliowego)szczypta soli1/3 łyżeczki proszku do pieczeniałyżeczka olejukokosowego do natłuszczenia patelni (lub innego)łyżeczka syropudaktylowegoWszystkie składniki oprócz olejukokosowego zmiksować na gładką masę. Odstawić na 15 minut.Rozgrzaną patelnię natłuścić olejem, wylać masę i smażyć na małym ogniu około 5 minut z każdej strony.Uwaga: Należy ostrożnie przewracać za pomocą dużej łopatki, najlepiej silikonowej.Podawać z dowolnymi dodatkami.Smacznego!