Kolejny pomysł na sałatkę. Tym razem z tuńczykiem. Nadal prosto, z małą ilością składników.Sałatka z tuńczykiempuszka tuńczyka w sosie własnymtorebka ryżu brązowegopuszka kukurydzy3 łyżki majonezu2 łyżki serka homogenizowanegołyżeczka musztardy rosyjskiejsólpieprzGotujemy ryż. To dość długotrwały proces(ok. 30minut), dlatego dobrze jest go ugotować trochę wcześniej.Do miski wsypujemy kukurydzę, tuńczyka i przestudzony ryż.W osobnym kubku mieszamy majonez, serek i musztardę. Mieszamy i łączymy z resztą składników.Przyprawiamy do smaku i zostawiamy na parę godzin, aby składniki się przegryzły i sałatka nabrała odpowiedniego smaku;)Angelika KnopLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor Aenean massa.Aenean commodo ligula eget dolor Aenean massa.You Might Also Like