ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegootręby pszenne 2 szklanekzarodek pszenny 0 . 5 szklanekmąka sojowa 1 szklanekmargaryna bezmleczna 1 łyżek stołowychsłód ryżowy 1 łyżek stołowychproszek do pieczenia 0.33 łyżek deserowychkardamon według uznaniaCynamon według uznaniasól według uznaniaoliwa według uznaniaWykonanie:Gofrownicę posmarować oliwą i pozostawić do nagrzania. Podane w przepisie składniki utrzeć na jednolitą masę o konsystencji gęstej śmietany i nakładać chochlą. Gofry piec około 20 minut. Podawać z bitą śmietaną sojową, pastą sezamową tahini lub polewą owocową.Uwagi:Kardamon powinien być mielonyPotrawy mączne weg.Komentarze:Autor: FloressData: 2009-04-29pycha, tylko bez cynamonuAutor: MoniaData: 2008-02-10Te gofry są beznadziejneAutor: aniaData: 2008-02-04 jak z tego ma wyjsc konsystencja gestej smietany skoro ni ma w przepisie nic mokrego???Autor: Loda KressData: 2008-01-26super pzepis na przyjecie przyjaciol "NA ZDROWO"Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: