Wykonanie

Składniki:200 g
fasolki szparagowej1 puszka
fasoli czerwonejpuszka
pomidorów w puszce250 g
pieczarek1
papryka1
cebula1 ząbek
czosnku5
parówek300 ml
wodyketchup pikantny
sól,
pieprz,
papryka ostraSposób przygotowania:1.
Cebulę pokroić w piórka,
czosnek przecisnąć przez praskę,
paprykę umyć i pokroić w kostkę.2.
Pieczarki umyć, pokroić i podsmażyć na patelni. Doprawić
pieprzem i
solą.3.
Parówki pokroić w plastry i naciąć.4.
Pieczarki,
pomidory,
fasolkę,
paprykę,
cebulę,
czosnek wrzucić do garnka. Dodać
ketchup,
wodę. Gotować ok. 20 minut. Doprawić
sola,
pieprzem,
papryką ostrą.




SMACZNEGO!