ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosól według uznaniapieprz według uznaniacząber według uznaniaoregano według uznaniakapary 80 gramówbułka tarta 3 łyżek stołowychjajka 2 sztukfeta 250 gramówoliwa 2 łyżek stołowychpomidory 5 sztukcebula czerwona 3 sztukciasto francuskie 400 gramówWykonanie:Ciasto rozmrozić. Oczyszczona cebulę pokroić w cząstki i podsmażyć na oliwie. Opłukane pomidory przekroić. Ser wymieszać z jajkami oraz bułką tartą i posmarować nim ciasto. Obłożyć cebulą, połówkami pomidorów i kaparami. Posypać suszonymi ziołami, oprószyć sola oraz pieprzem. Piec 25 minut w 180 stopniach. Podawać na ciepło lub na zimno.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryPieczywo weg.Potrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: