ßßß Cookit - przepis na Kebab rybny

Kebab rybny

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 3
(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 4
Ilość ocen : 11
Składnik
Logo Ilość Czego
ryba 500 gramów
pomidor 2 sztuk
papryka 2 sztuk
cebula 2 sztuk
olej oregano cykoria 100 mililitrów
pieprz według uznania
sól według uznania
przyprawa do grilla według uznania
Wykonanie:
Rybę i paprykę pokroić w kostkę. Pomidory i cebulę pokroić w ćwiartki. Zanurzyć kolejno składniki w oleju, obsypać solą, Pieprzem czarnym mielonym, Oregano i Przyprawą do grilla. Obsypane nabijać na długie szpady w kolejności: ryba, pomidor, papryka, cebula. Opiekać na grillu, zbierać ściekający sos i polewać nim kebab. Opiekać, aż będą miękkie. Podawać natychmiast.
Potrawy z Grilla
Potrawy z Ryb
Komentarze:
Autor: Izka
Data: 2009-04-10
O rany! Brzmi pysznie. Dobrze, że sezon grillowy już blisko:)
Autor: Floress
Data: 2009-01-06
takie szaszłyki
Autor: pawlo1404
Data: 2008-12-12
Lepszy kebab mięsny.
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3287/Kebab-rybny