Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 11SkładnikLogo Ilość Czego
ryba 500 gramów
pomidor 2 sztuk
papryka 2 sztuk
cebula 2 sztuk
olej oregano cykoria 100 mililitrów
pieprz według uznania
sól według uznania
przyprawa do grilla według uznaniaWykonanie:
Rybę i
paprykę pokroić w kostkę.
Pomidory i
cebulę pokroić w ćwiartki. Zanurzyć kolejno składniki w
oleju, obsypać
solą,
Pieprzem czarnym mielonym,
Oregano i Przyprawą do grilla. Obsypane nabijać na długie szpady w kolejności:
ryba,
pomidor,
papryka,
cebula. Opiekać na grillu, zbierać ściekający sos i polewać nim kebab. Opiekać, aż będą miękkie. Podawać natychmiast.Potrawy z GrillaPotrawy z RybKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-10O rany! Brzmi pysznie. Dobrze, że sezon grillowy już blisko:)Autor: FloressData: 2009-01-06takie szaszłykiAutor: pawlo1404Data: 2008-12-12Lepszy kebab
mięsny.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: