ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokapusta czerwona 0,5 sztukocet 1 łyżek deserowychjabłka 2 sztukorzechy włoskie 0,5 szklanekolej 3 łyżek stołowychcukier według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Poszatkowaną kapustę obgotować przez 10 minut w osolonym wrzątku. Odcedzona wymieszać z octem, aby kapusta nie straciła koloru. Umyte jabłka zetrzeć na tarce, a orzechy posiekać. Wszystkie składniki połączyć. Kapustę doprawić olejem, sola, pieprzem oraz cukrem do smaku. Przed podaniem schłodzić.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: